Ajo i është futur seriozisht politikës dhe si duket po ia del me sukses, të paktën kështu thuhet. Kjo është Greta Koçi, e cila çdo ecje të saj e tregon qoftë dhe me një mesazh në rrjetin social.

Por, shqetësimi ynë është se asaj i duhet të jetë dhe të vishet serioze kur është në punë dhe ndryshe, qoftë nga dukja e fytyrës e deri te veshja, kur është në shtëpi. E, megjithatë, sipas vendit ajo e bën edhe kuvendin.

Këto do të jenë dy botët e kundërta të këngëtares me origjinë nga Shkodra, Greta Koçi. Por sa do të rezistojë me këto dy mënyra jetese nuk i dihet.Ndërsa, thuhet se kaq shumë vajza është dashuruar pas politikës, saqë muzikën e ka harruar krejt. M. GJ

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here