Greta Koçi me një agjendë të ngjeshur klipesh, këngësh e koncertesh. Por nga ana tjetër, rrugën e saj duket se po ndjek edhe motra e saj Eni, e cila sapo ka prezantuar këngën “Vij tek ti”.

Eni ka bërë dy klipe dhe së shpejti do të sjellë një album të kompozuar nga Greta, motra e saj.

Ndoshta edhe ajo do të ndjekë rrugën e së motrës, Gretës… Por, mos do të thotë kjo se do të nisë një konkurrencë mes të dyjave…? “Asnjëherë Enin nuk do e shoh si konkurrente. Është motra ime apo jo?!

Gjithmonë do të dua që ajo të arrij gjithçka timen e të kaloj gjithçka timen” shprehet Greta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here