Këngëtarja Greta Koçi mbrëmë ka prezantuar këngën e re në Kënga Magjike. Kjo këngë sipas këngëtares është e një rëndësie të veqantë pasi që është e kushtuar për gjyshën e saj që nuk jeton më.

Kënga mbanë titullin “Më sheh nga lartë” dhe tha se kishte vendosur për këtë titull pasi që është e sigurt se gjyshja e saj kujdeset për të kudo që është ashtu siç kishte bërë edhe më parë derisa ishte gjallë.

Muzikën e kësaj kënge e ka punuar Gramoz Kozeli derisa vargjet janë shkruar nga motra e saj, gjithashtu këngëtare, Eni Koçi.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here