Që Greta Koçi, është pasanike këtë tanimë e dimë të gjithë, pasi përveç koncerteve të shumta, ajo është tanimë e para këngëtare me një biznes privat mediatik.

Vetëm se këtë herë nuk e kemi fjalën për gjendjen e llogarisë së saj bankare, por për këngën dhe klipin më të ri. “Milionere e parë”, është titulli i hitit më të ri që e ka hedhur tanimë në treg në versionin audio, këngëtarja Koçi.

Klipi do të dalë këto ditë dhe fotoja që sjellim sot tregon disa nga skenat që ai do të përmbajë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here