Motrat Koçi kanë vendosur të mos kenë më dallime të mëdha as në look-un e tyre.

Së fundmi ato kanë vendosur të bëjnë ndryshime në pamjen e tyre dhe këtë gjë e kanë bërë tamam si binjake.

Modeli sesi i kanë prerë flokët është i njëjtë, ndryshon vetëm ngjyra. Dy vajzat simpatike duken të lumtura me këtë ndryshim dhe e kanë komentuar këtë gjë me entuziazëm, madje Eni në Facebook ka shkruar “Unë dhe motra ime e dashur. Dukemi si binjake”. MAPO

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here