Muzika dita ditës për disa emra që nuk kanë mundur të gjejnë veten në të po bëhet demode, kjo për shkak të mossuksesit të cilin e shohin tek vetja.

Ata të cilët mundohen të gjejnë shpejt ndonjë zgjidhje e kanë më lehtë, por disa të tjerë që mundohen e mundohen e në fund nuk arrinë të dalin nga balta dhe ju humbet rruga në obor e kanë të vështirë kuptohet.

Një fat të njejtë në tregun shqiptarë e ka pasur edhe këngëtarja e re Gresa Behluli vajza e këngëtares së njohur të muzikës popullore Shkurte Fejza e cila me ndihmën e të ëmës është munduar të përfshihet në skenën muzikore por suksesit nuk i’a ka arritur ndoshta aspak!

Duke parë më të qëllimshme të zgjedh një drejtim tjetër, Gresa Behluli ka pak kohë që është punësuar në zyrën e Kryeministrit të Kosovës. Nuk dihet pozicioni i saj si këshilltare apo asistente në këtë zyrë për shkak se nuk e thekson tek profili në facebook, por një gjë dihet se Gresa me këtë rast i ka dhënë fund detyrës si këngëtare…/vipat/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here