Gratë e Haradinajve, kunatat më të bukura në KosovëThonë dy kunata nuk mund t’i bësh bashkë. Por kështu nuk qëndron edhe më gratë e vëllezërve Haradinaj.Madje, jo vetëm dy, por të katër kunatat çdo herë shfaqen në harmoni me njëra tjetrën.

Një fotografi e postuar në “Facebook” tregon më së miri për raportin mes tyre, shkruan Kosovarja.

Në këtë fotografi shihen së bashku: Anita, bashkëshortja e Ramushit, Lola (motra e Anitës), bashkëshortja e Dautit, Vesa, bashkëshortja e Frashërit dhe Bjondina, bashkëshortja e Vetonit. Ato jo vetëm që shihen kudo së bashku, por lirisht mund të themi se edhe janë kunatat më të bukura në Kosovë! /Kosovarja/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here