Është prej ditësh duke pushuar në Miami së bashku me të fejuarën, por Leonita Lekaj nuk e ka ditur që gjatë këtij udhëtimi, i fejuari i ka fshehur…një unazë.

I ulur në gjunjë, ai i ka bërë propozimin klasik për martesë së fejuarës dhe ndoshta futbollisti tjetër, Peniel Mlapa, që po i shoqëron në këtë udhëtim ka ndihmuar për të realizuar foton.

“Një top i artë është mrekulli, një grua e artë është parajsë”, shkruan Graniti, që duket sikur gjithë ngurtësinë e ka në emër sepse në sjellje dhe fjalë është gjithmonë shumë i butë dhe i ëmbël. Sigurisht që ajo tha Po!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here