Grabovci për pushime në Sarandë,pasi ndihet i lodhur nga punësimi i miqveAdem Grabovci po kalon në Shqipëri pushimet bashkë me një pjesë të familjes së tij. Ai ka shkuar në jug të vendit, në mënyrë që të largohet sadopak nga përditshmëria e cila ditëve të fundit ka qenë e ngarkuar shumë për të, shkruan Magazina.al

Bashkë me gruan Kumrijen dhe djalin Guximin, Grabovci po qëndron në bregdetin e Sarandës por po viziton edhe vendet historike.

Fotot e bëra janë realizuar brenda Kalasë së Butrinit që ndodhet në pjesën me jugore të Shqipërisë, afër kufirit me Greqinë.

Adem Grabovci ka dhënë dorëheqje nga Shefi i GP të PDK-së, duke u lënë mundësi zhvillimit të hetimeve lidhur me përgjimet.

Grabovci për pushime në Sarandë,pasi ndihet i lodhur nga punësimi i miqve

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here