Dy bukuroshet që përfaqësuan vjet në “Miss Universe”, Shqipërinë etnike, duket se nuk janë vetëm dy kolege të mira me njëra-tjetrën, por edhe dy motra shumë të mira për njëra-tjetrën.

Ndonëse jo të një gjaku, Marigona Dragusha dhe Hasna Xhukiçi, janë bërë për njëra-tjetrën motra. Fakti që i përkasin të njëjtës etni, i ka lidhur edhe më shumë 2 bukuroshet shqiptare.

Pas pjesëmarrjes në “Miss Unieverse”, të dyja vajzat kanë nënshkruar kontrata të rëndësishme për industrinë e modës, siç është kontrata me agjensinë “Ford Model”. Hasna dhe Gona, janë duke ngritur çdo ditë e më shumë, përmes bukurisë dhe zgjuarsisë së tyre, emrin e shqiptarëve në botë. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here