Gold AG publikon klipin e ri “Shqipja në valle”Gold AG ka sjell këngën e tij të re “Shqipja në valle”Kënga është një bashkëpunim me këngëtarin fëmijë Liori dhe vije në prag të festave të nëntorit.

Kënga ka filluar qysh tani ti merr kritikat pozitive nëpër rrjetet sociale.

Gold AG në këngët e fundit është tërhequr pak nga feja dhe kritikat për politikan, dhe më shumë po i këndon Atdheut por edhe dashnisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here