Reperi kosovar Gold AG, i cili këtë muaj ka publikuar albumin e tij të pestë ““The GoldFather” gjatë një interviste për Kosova Sot ka pohuar se nuk do t’i pengonte të martohej me një femër të fesë krishtere.

Gold AG i pyetur se a do t’i pengonte sikur të kalonte jetën me një femër të besimit tjetër , ka pohuar se do t’i pengonte vetëm nëse do ishte serbe apo rome.

Përveç kësaj ai ka thënë se dueti i tij me reperin Unikatil është gati dhe është i gatshëm të bashkëpunoj me këdo që do.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here