Gold AG me këngë për Ramazan Sot është dita e parë e muajit të Ramazanit.Për këtë reperi Gold AG ka realizuar një këngë dedikuar Ramazanit.

Këngën e ka publikuar sot dhe vjen në bashkëpunim me Kreshnik Avdiun.

Kënga është titulluar ‘Në shtëpinë tënde’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here