Reperi Gold AG është edhe punëtor, madje sic shihet edhe në këtë foto, ai ka marrë lopatën dhe pastron borën që si duket e ka penguar. Në facebookun e tij reperi i famshëm shqiptar kishte shkruar kështu: “I vogël më kanë thënë që puna nuk është marre”.

Bravo Goldit, kur është nevoja din ta përdorë edhe lopaten, jo vetëm këngën.

Mësuam se këto ditë të ftohta ai ka menduar të jetë disa ditë dhe në Brezovicë, por se me kë është, apo po e shoqëron ndonjë vajzë, këtë nuk e mësuam ende.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here