Gold Ag i dhuron Kuranin Berat Buzhalës, e fton të bëhet muslimanReperi kosovar, Arjan Agushi ka qenë i ftuar në emisionin “Kosovë Show” që drejtohet nga Shpëtim Desku. Gold Ag ka qenë i ftuar së bashku me gazetarin dhe publicistin kosovar, Berat Buzhalën.

Ka qenë Berati ai që njoftoi i parë prezencën në emision së bashku me Goldin të cilin e etiketon me fjalët “dosti jem”.

Emisioni që transmetohet të dielën ka qenë mjaft atraktiv ku në mes tjerash Gold Ag i ka dhuruar Buzhalës librin e shenjtë, Kuranin. Poashtu gjatë emisionit, Gold Ag e ka lutur Berat Buzhalën që ti bashkohet fesë muslimane.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here