Reperi gjithmonë ka treguar anën humane të tij, por edhe diçka që te reperi që mund të veçohet për sjelljen e muzikës me motive patriotike dhe fetar, shkruan Kosovarja.

Ai nëpërmjet këngëve të tij ka bërë kritika të drejtpërdrejta për shumë çështje dhe për shumë fytyra publike. Gold Ag trajton dhe rrëfen shumë çka brenda minutave të këngës së tij.

Tashmë jemi në muajin e ramazanit dhe reperi për këtë periudhë ka pauzu me mbajte të koncerteve.Ditë më parë erdhi bashkëpunimi më këngëtaren Shyhrete Bëhluli këngë kjo që I kushtohet një raporti të bukur në mes vëllait dhe motrës, ku edhe kënga ka marrë titullin’ Vella e Moter’.Gold në kohën e lirë e besoni se me çka merret, ai me një mjet në dorë afër furrës tregon se edhe këtë punë e kryen pa pites.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here