Gjyshi Sinani shoqëron nipin e tij Janin, në një vend të veçantë!Sinan Vllasaliu u bë gjysh për herë të parë i një djali të bukur, të cilin e pagëzoi me emrin, Jani.

Kjo ndodhi 7 muaj më parë dhe sipas traditës Jani duket të priste flokët.

Gjyshi i tij e shoqëroi në sallon, por për çudinë e të gjithëve Jani rezistoi si një burrë i vërtetë, duke mos u trembur e mos qarë aspak.

Kjo e ka habitur edhe Sinanin, i cili i ka dedikuar një status krenar kësaj ngjarjeje.

Jani është ndjerë me të drejtë i sigurtë në praninë e gjyshit.

Postimi i gjyshit krenar:

Gjyshi Sinani shoqëron nipin e tij Janin, në një vend të veçantë!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here