Tani të gjithë e dinë që Rozana Radi ka gjoksin më të bukur mes artistëve të show bizzit, por e gjithë kjo meritë është falë kirurgjisë plastike, fakt të cilin e ka pohuar edhe vetë ajo.

Ajo që bie në sy, është se përveç volumit të gjoksit, Rozana vazhdon të jetë po aq seksi sa dikur dhe shumë pak e kanë kuptuar se ajo ka bërë një operacion plastik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here