Gjiko pranon që është përdorues i marijuanësReperi Gjiko, gjatë vitit 2015 ishte shumë aktiv, jo vetëm me projekte por edhe me skandale të ndryshme

Ai tregon se si trajneri i tij i fitnesit i ka thënë se marijuana qetëson muskujt si dhe për skandalin kur ai shtinë me automatik në ajër, ku thotë se është qortuar nga policia.

Po ashtu Gjiko në këtë intervistë tregon edhe për projektet e tij për vitin 2016, për festivalet dhe shumë gjëra të tjera.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here