E dhënë pas dukjes, këngëtarja Zanfina Ismaili asnjëherë nuk ndjehet e lodhur për të bërë shoping.Ajo është një tip që pëlqen të ndjekë çdo trend të modës, mbase edhe të pajiset me to.

Trendët e fundit i përcjell shumë dhe gjithmonë jam e gatshme të bëj shoping, edhe pse e di që kjo i bën dëm kuletës sime”, ka thënë ajo për ‘Zëri”.

Rrobat që më së shumti mund t’i gjesh në dollapin e saj, sipas Zanfinës janë setrat nga të cilat posedon koleksione të ndryshme.
“Mund të them se ajo që nuk mungon asnjëherë në gardërobën time janë setrat e gjatësive dhe ngjyrave të ndryshme”, përfundon ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here