Braziliania seksi, Gisele Buendchen, përveç se është nga manekinet më të pasura në botë, ajo është shpallur edhe si manekinia më e mirë në botë.

Revista Time ka publikuar listën e personave më me ndikim në botën e modës, ndërsa sa u përket manekineve në vend të parë renditet Gisele.

Në renditje janë marrë në konsideratë të gjitha personalitetet e modës që nga viti i largët 1923.

Ndryshe, Buendchen nga viti 2004 është modelja më e paguar në botë (në vitin 2010 vetëm nga bukuria e saj ka përfituar 45 milionë dollarë)dhe veç kësaj ka edhe biznese private (kompani kozmetike, hotele, linjë të sandaleve etj.).

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here