Gisele Buendchen është manekinia më e pasur në botë, pasuria e sak së shpejti do të arrijë shifrën një miliard dollarë.

Vetëm vitin e kaluar, Gisele ka fituar 35 milionë dollarë nga shitja e veshjeve të brendshme nga linja e saj.

Vendin e dytë sa i përket pasurisë e zë Bar Refaeli, e cila ka po ashtu linjën e veshjeve të brendshme për meshkuj dhe femra. Ajo është edhe fytyra mbrojtëse e linjës franceze të veshjeve të brendshme, Passionata

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here