giroNjë modele italiane për të përfaqësuar imazhin e një prej garave më të lavdishme të çiklizmit.

Giro D’Italia 2016 do të ketë imazh kryesor modelen dhe prezantuesen televizive italiane, Giorgia Palmas.

Vendimi është marrë nga organizatorët që kanë vendosur t’i japin një imazh më sensual garës së përvitshme ku marrin pjesë disa nga çiklistët më të mirë të planetit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here