Këngëtarja Gili dhe bashkëshorti i saj, Ilir Berani, pushimet dimërore i kanë kaluar në Zvicër, ku kanë shijuar Alpet dhe klimën e ftohtë malore dhe për rreth dy javë.

Siç kanë raportuar mediat nga Kosova nuk dihet nëse më ciftin e njohur kanë qenë djemtë e tyre, apo nëse bashkëshortët këtë e konsideruar si pushim, si një muaji mjalti i dytë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here