Këngëtarja e mirënjohur Gili këto ditë ka promovuar albumin e saj më të ri “Fol për mua”. Ndër këngët e albumit ajo ka dashur të bëjë edhe këngë për bashkatdhetarët tanë, të titulluar “Misat e diasporës”.

Meqë jemi në sezonin veror, shpresoj se në veturat e tyre të bukura do të dëgjohet kjo këngë”, shprehet ajo në një emision televiziv. Si gjithnjë bashkëpunëtor i saj është Iliri, I cili kujdeset për tekstet dhe muzikën e këngëve.

Sekreti I bukurisë së saj Gili ka thënë se është pikërisht Iliri, I cili nuk po di të plaket. “Burri i ri, po më detyron të mbetem e re”, thotë ajo ndër të tjera

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here