Do të jenë të veshura me të kuqe, me ngjyrën e preferuar dhe më shumë të përdorur nëpër vite të këngëtares së njohur Gili.Kështu do të duken këngëtaret Genta Ismajli, Nora Istrefi dhe Kaltrina Selimi në programin festiv i cili do të vijë në netët e Vitit të Ri ideuar nga Gili, në një koncert gala në karrierën e saj muzikore. Vajzat ngjajnë bukur të veshura me të kuqe sikur xixëllonjat e Gilit. Mësojmë se në këtë event do të marrin pjesë edhe shumë këngëtarë të tjerë përveç këngëtareve tona bukuroshe.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here