Gili e lumtur në krahët e RedonitDjali i vogël i Gilit përditë e më shumë po fiton vëmendje mediatike, ndonëse ai nuk po e kërkon këtë gjë dhe nuk po bënë asgjë për ta pasur atë.

Por, janë tiparet e veçanta të Redonit, ato që e bëjnë të këndshëm për sytë e publikut. Bile, nuk do të bënte keq sikur të merrej me muzikë, pasi simpatinë e publikut tashmë e ka.

Edhe Gili ka një afeksion të veçantë për të birin, që gjithashtu duket se i ka ngjarë shumë, shkruan “Kosovarja”.

Kaq e lumtur dhe e qetë është Gili në krahët e Redonit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here