Këngëtarja Gili për herë të parë ka publikuar foton me nusen e djalit.  Këngëtarja e njohur Gili e cila ka kohë të gjatë që është pjesë e muzikës, mirëpo për Gilin gjithëmon është thënë se vitet nuk po shihen te këngëtarja.  Edhe pse po duket e re dhe nuk po shihet plakja te këngëtarja epitetit të vjerrës nuk po i shpëton dot.  Ajo ka publikuar një foto në facebook ku ka uruar nusen për ditëlindje, në foton ku shihen e gjithë familja bashkë, tashmë edhe me një anëtare më shumë ajo ka shkruar: “Urime ditelindja e dashura Santiana! I bofsh edhe 100 te tjera me me te dashurit e tu!”  Gili ka kohë që nuk ka publikuar ndonjë projekt të ri, që prej këngës “Allahile qkemi” të lansuar në dhjetor të vitit të kaluar.Këngëtarja Gili për herë të parë ka publikuar foton me nusen e djalit.Këngëtarja e njohur Gili e cila ka kohë të gjatë që është pjesë e muzikës, mirëpo për Gilin gjithëmon është thënë se vitet nuk po shihen te këngëtarja.

Edhe pse po duket e re dhe nuk po shihet plakja te këngëtarja epitetit të vjerrës nuk po i shpëton dot.

Ajo ka publikuar një foto në facebook ku ka uruar nusen për ditëlindje, në foton ku shihen e gjithë familja bashkë, tashmë edhe me një anëtare më shumë ajo ka shkruar: “Urime ditelindja e dashura Santiana! I bofsh edhe 100 te tjera me me te dashurit e tu!”

Gili ka kohë që nuk ka publikuar ndonjë projekt të ri, që prej këngës “Allahile qkemi” të lansuar në dhjetor të vitit të kaluar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here