Mel Gibson paralajmëroi se do të xhirojë një film për vikingët, ku rolin kryesor do t’ia besojë Leonardo Di Caprios. Filmi do të vendoset në shekullin e nëntë, në periudhën kur vikingët kishin sulmuar ishullin britanik.

Është interesante të thuhet se në film do të përdoret gjuha e cila është folur në atë kohë, dhe do të jetë një përzierje e anglishtes së vjetër dhe e norvegjishtes.

Fillimi i xhirimit është paralajmëruar për këtë vjeshtë, ndërsa skenarin e ka shkruar William Mohaham, fituesit i Oskarit për skenarin më të mirë për filmin “The Departed”.

Aktori njoftoi se qysh në moshën 16 vjeçare ka pasur idenë për xhirimin e një filmi për vikingët. Shumë admirues të filmit, në këtë vendim shohin kthimin e tematikave të hitit të tij të madh të vitit 1995, “Braveheart”, i cili mori p

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here