Është një nga nuset më të komentuara për jetës e saj pas dasmës, e ajo nuk shpëton pa marr vëmendjen për secilin postin që bën.

Ajo tani po  e shijon muajin e mjaltit së bashku me bashkëshortin e saj, dhe kohë pas kohe ajo shfaq foto të ndyshme nga pushimi i tyre në Miami të Floridës.

Përveç bukurisë natyrale ajo ka sjell imazhe atraktive, duke shfaqur me besueshmëri bukurinë dhe linjat e saj trupore.

Së fundmi ajo shfaqet me një fustan të gjatë me nuance të tigrit përkrahë burrit të saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here