Gentian Hetemi i Njohur Si Gettoz Ka Thenë Se Do Te Lansoj Nje Muzik dhe Do Te Quhet CILA  : Gettoz Me Kengen QYSH E BOJ : Kishte Marr Nje Famë Jo shum Te Madhe  Ai Ka Than Per Veten e Tij Se Nuk Do te Jet Nje Reper i Popullarizuar :

1 Koment

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here