Ky është dedikimi i fundit që rreperi kosovar i ka bërë Florentës, të fejuarës së tij.

Çiftit i pëlqen mënyra teknologjike e të shprehurit të dashurisë, pasi edhe Florenta lë herë pas herë dedikime e fjalë të bukura për të fejuarin e saj.

Të gjitha këto ndodhin në profilin “Twitter” të secilit dhe ata nuk e kanë aspak problem që të tjerët të shohin këtë komunikim tejet personal. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here