Getoari prej talebani në gjizëËshtë fjala për D. Hilen i cili pati thënë se “Femra dhe misteri i saj, do thoshte një filozof francez”. “Gruaja është Zot na ruaj, do thoshte një shqiptar”.

“Gjithë kjo bukuri rrezëllitëse nordike, priti kaq vjet, dhe në fund dashurohet me një që duket si i ardhur nga Siria e shekullit te 15-te. E çuditshme mbetet femra”, duke dashur te ironizonte me lidhjen e Getoarit dhe te Marina Vjollcës.

Dhe tani, është një tjetër “personazh”, qe kërkon përsëri te ironizoje me reper-in e njohur kosovar. Ne fakt është faqja satirike qe shpesh here ka ne shënjestër personazhe te njohura, Vipat e Bllokut, qe kësaj radhe i ka kushtuar kohe Getoarit dhe pa përtuar ka modifikuar një kopertinë te reviste se famshme Vanity Fair, ne te cilën ne vend te kokës se transgender-it te famshëm Bruse-Caitlyn Jenner, për ata qe nuk e dine, njerku i se famshmes Kim Kardashian, kane vendosur atë te shprehjen Call Me Caitlyn e kanë “përkthyer” Call Me Gjiza, transmeton ikub.

Se përse e kane kapur me Getoarin këto të Vipat e Bllokut këtë nuk e dimë, por ajo qe dimë është se shumë prej komentuesve nuk e kanë pëlqyer këtë shaka pa kripe të portalit të njohur.

Getoari prej talebani në gjizë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here