Njëri prej krijuesve kryesorë të labelit “BabaStars”,Getoar Selimi vjen së shpejti me një bashkëpunim më se tepër interesant.

Ai do bashkëpunoj me kitaristin e njohur Shqiptarë që jeton dhe vepron në Amerikë, Faton Macula.Bashkëpunimi do jetë përzierje e HipHop-it me Jazz.

Geti e Fatosi kanë rënë dakord që këngës do i bëhet edhe videoklipi,se kur do të del ende nuk dihet veç se shumë shpejt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here