Getoar Selimi në BrezovicëGetoar Selimi duket se përpos stinës së verës adhuron edhe stinën e dimrit pasi zakonisht udhëton me shoqëri nëpër vende të ndryshme atraktive.

Ai këtë javë nuk ka nguruar që ta vizitojë Brezovicën, e cila tashmë është mbuluar nga bora dhe normalisht ka bërë disa fotografi, të cilat vijnë ekskluzivisht për “Bluetooth”.

Bashkë më të ka qenë edhe i dashuri i Genta Ismajli, Miloti dhe këngëtarë të tjerë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here