Getoar Selimi ka një mesazhReperi i njohur nga Kosova, Getoar Selimi – Geti thotë se vetëm ai dhe labeli i tij janë fabrikë të prodhimit të këngëve derisa për të tjerët ka thënë se janë veç hajt.

“BS O fabrika krejt tjerat jon veç hajt .. #babastars #high3”, ka shkruar Geti.

Një postim i tillë jep të nënkuptohet se konkurenca por edhe xhelozitë në repin që zhvillohet në Kosovë dhe në Shqipëri janë jashtëzakonisht të mëdha. Të gjithë duan të jenë të parët…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here