Në  rrethet e reperëve, marijuana është një nga kënaqësitë më të mëdha të vëllazërisë mes tyre. Mirëpo, vetëm Getoar Selimi dhe anëtarët e tjerë të “Baba Stars” patën guximin ta pranonin këtë gjë publikisht.

Klipi i këngës “High” tregon pjesëtarë të grupit “Skillz” dhe grupit “Tingulli Trent” duke tymosur marijuanë në një fushë të mbjellë me hashash.

Teksti i këngës është një himn që i thuret tymosjes së barit, kurse Getoari and co, në këngë mburren me këtë gjë./Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here