GetiÇifti Getoar Selimi dhe Marina Vjollca janë padiskutim ndër personazhet më të ndjekur nga publiku.Ata bën të ditur lidhjen e tyre dy vite më parë, gjersa më pas u shpërngulën për të bashkëjetuar në Tiranë, qyteti ku Geti ka blerë edhe shtëpinë e tij të re.

Këtë vit, ata duket se kanë menduar të kurorëzojnë dashurinë e tyre me martesë.Kështu të paktën bëjnë me dija disa burime të emisionit “Prive”, sipas të cilave thuhet se çifti ka ndërmend të bëjë dasmë në verën e këtij viti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here