Geti dhe Marina bashkë në ndeshjen Kosovë-ShqipëriPortali 01online.info ka kapur derisa Geti dhe Marina zbritin nga makina e tyre për të vazhduar rrugën në këmbë prej qytetzës pejton drejt “stadiumit” të qytetit të Prishtinës.

Ndërsa që Matrina shihet me shallin e Kombëtares Kosovare siq mund ta shihni në foto:

Geti dhe Marina bashkë në ndeshjen Kosovë-Shqipëri

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here