Ditën për ata me sy të imët, ndërsa në mbrëmje për ata me sy të mëdhenj, sepse këmbët e femrës patjetër duhet të duken sikur mezi janë të futura në rrjetë.

Perpos çorapëve rrjetë, këtë sezon hit do të jenë edhe çorapë të lëmuara në ngjyra, posaçërisht ngjyrë trëndafili, vjollce, ngjyrë kaltër të çelët dhe ngjyrë të verdhë, ndërsa ato më të guximshmet do të mbathin “çorape” provide me model leopardi.

Femrat më të reja, megjithatë do të mbathin çorapë ngjyrë teni apo pak më të ndritshme, të tilla që janë lënë pasdore viteve të fundit. Në të vërtetë, bashkë me këpucët ngjyrë pastele më mirë shkojnë pikërisht çorapët e këtilla.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here