​Geta Beqa është njëra nga modelet më të njohura të fitnesit në Kosovë.

Ajo ka arritur që të marr shumë çmime ndërkombëtare, duke u konsideruar si një nga femrat me format më të mira trupore.

Së fundi, Geta ka publikuar një imazh të ri në llogarinë e saj në “Instagram” ku ka dhënë mesazh që të jetohet shëndetshëm.

Rikujtojmë që Geta përveç përkushtimit në profesion, është edhe bashkëshorte dhe nënë e përkushtuar. 

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/geta-beqa-tregon-se-ben-jete-te-shendetshme-qe-me-men-623484/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here