Gery Halliwell thotë se ajo zakonisht vesh teshat të cilat i dizajnon vet, pasi ato i përshtaten shijes së saj.

Ish-anëtarja e grupit Spice Girls, ka lidhur marrëveshje për të krijuar linjën e saj të veshjeve me markën Next.

Gjithnjë më ka pëlqyer moda, dhe gjithmonë i kam bërë vet veshjet e mia”, ka thënë Halliwell.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here