Gerti dhe Landi janë që të dy meshkuj të suksesshëm në fushat që aderojnë, por njëkohësisht janë edhe djem mjaft simpatikë.

Gerti është balerini i parë në Teatrin e Operas dhe Baletit, ndërsa Landi siç dhe të gjithë e dimë, është solisti i grupit “West Side Family”, por që siç shihet, kohët e fundit po synon të fitojë më shumë pikë nga kjo fusha e Gertit.

Natyrisht që Gerti  s’ka për ta lejuar që një gjë e tillë të ndodhë dhe ja tek i shpall ‘luftën’ hapur përmes pasqyrës../BLUETOOTH/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here