Geri Halliwell thotë se fama përveç gjërave të mira, po ashtu ka edhe disa anë të errëta.

“Figurat e famshme kanë disa avantazhe të mahnitshme, sigurisht. Ju keni një fuqi të jashtëzakonshme. [Fama] është një hapës i dyerve. Unë mund të mos pres në radhë për gjëra. Mund të siguroj një tavolinë me lehtësi, njerëzit janë më të mirë me mua në shitore. Ka një familjaritet”.

“Të jesh i/e famshme, ti mbetesh fëmijë përgjithmonë, po thuajse. Gjithmonë kërkon më shumë, mund të bëhesh shumë i lazdruar dhe kjo nuk është e shëndetshme. Kam kaluar në një periudhë kur nuk e kam pasur idenë se kush jam”, ka thënë Halliwell.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here