Ndonëse i duhet ta këshillojë dhe të jetë i rreptë me të, as Gerd Vaso, koreografi dhe njëherësh partneri i Elvana Gjatës në spektaklin “Dancing with the stars”, nuk i reziston dot buzëqeshjes së saj, apo batutave që lëshon në çdo përgjigje.

Edhe atëherë kur është vërtet në faj, Elvana ia del ta kalojë këtë situatë pa shumë zhurmë. Bluetooth

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here