Nëse mendoni se dy motrat e saj, Khloe dhe Kourtney Kardashian ngjajnë shumë me të, gaboheni.

Është dikush tjetër që është kopja e show-girl-es amerikane, Kim Kardashian.

Njihuni me Modelen, greko-irlandeze, që jeton në Londër Georgia Salpa, e cila ka një ngjashmëri të tepruar me Kim Kardashian.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here