George Clooney thotë se frika më e madhe në jetën e tij është të lëndojë dikë dhe ka pranuar se ai jeton për të shmangur lëndimet e ndjenjave të njerëzve.

Aktori 50 vjeçar, i cili aktualisht është në lidhje me Stacy Keibler, ka sqaruar se ai nuk e pëlqen fare idenë që të bëjë personin tjetër të ndihet keq.

I pyetur cila është frika më e madhe në jetën e tij, ai tha: “Të lëndoj dikë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here