Janë të dyja këngëtare të suksesshme të muzikës shqiptare dhe për çudi së fundmi kanë ardhur të dyja me të njëjtën deklaratë…

Duket se Genta dhe Elvana e kanë kaluar të paktën një herë nëpër mend martesën, ama fakti që janë të angazhuara në muzikë, nuk i jep mundësi të mendojnë seriozisht për këtë gjë.

Sa i përket kësaj të fundit, pra muzikës Genta Ismajli sapo e ka publikuar klipin e saj më të ri nën titullin “Pa ty”, ndërsa Elvana pritet që shumë shpejt të shfaqet në ekran me videoklipin e këngës “Le të flasin”. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here