Genta Këngëtarja drithëruese, shpërthyese e pa rezistueshme , vallëzimi i saj të elektrizon e tillë është Genta qysh në paraqitjet e saja

Shpesh herë stina të imponon rrjedhën e ditës, jetës, themi këtë sepse në këtë kohë momentale shohim rrjetet sociale të mbushura me foto dimri dëbore, ndërsa këngëtarja ka thyer këtë klishe dhe ajo ka hedhur një fotografi e veshur në të shkurtra, por ajo interesantja është se Genta ndjek dy gomarët, ndjen dashuri për të voglin apo ka dhembshuri për peshën që e rëndon të madhin./Kosovarja/

Genta

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here