Genta me nënën në diskotekëGenta Ismaili këto ditë është kënaqur pranë të dashurve të tyre në Amerikë.Këngëtarja e njohur për një kohë i ka stopuar të gjitha aktivitetet muzikore, për t’ju dedikuar familjes.

Genta ka dalur dhe e ka shijuar në maksimum këtë kohë. Kryesisht është shoqëruar me motren e saj Manin, por në daljet e tyre nuk ka munguar as nëna.

Kjo e fundit shpesh ka shkuar me të bijat edhe në disko.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here